Un intent d'ocupació en un pis de Salt acaba amb cinc mossos ferits

Un dels tres ocupes va intentar treure l'arma reglamentària a un agent

[ACTUALITZAT 11:26h] Tensió a Salt ahir al vespre després que tres individus van intentar ocupar un pis situat al carrer Doctor Ferran de la població del Gironès. Els fets, que van tenir lloc després que saltés l'alarma del pis que intentaven entrar a la força a les 18:30h.

Fins allà s'hi van desplaçar diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salt que van enxampar-los in fraganti amb el pany rebentat i intentant posar-ne un de nou. Seguidament es va fer necessària la intervenció d'efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) degut a la resistència que van oposar els tres ocupes, un d'ells amb un ordre de detenció pendent i que va resultar el més violent de tots.

Durant la batussa, fins a cinc agents dels Mossos d'Esquadra van resultar ferits de diversa consideració segons va avançar el portaveu del sindicat SAP-FEPOL, Toni Castejon, que a més va informar com un dels individus va intentar treure l'arma reglamentària a un dels agents per a utilitzar-la en contra seu.

Seguidament el carrer Doctor Ferran es va omplir amb desenes de curiosos que van envoltar els agents i van intentar defensar als ocupes. Finalment es van registrar tres detinguts -dos homes de 32 i 27 anys, i una dona de 34- que són els que van intentar accedir al pis per ocupar-lo.