La militància d’ERC de Blanes escull Àngel Canosa com a cap de llista per a les eleccions de 2023

"Ho vam fer el 2019 i ho tornarem a fer el 2023", assegura

La militància d’Esquerra Republicana de Blanes (Selva) ha escollit l’actual alcalde del municipi, Àngel Canosa, com a candidat per a les properes eleccions municipals del 2023.

L’assemblea d’elecció del candidat s’ha celebrat aquest divendres a la Casa del Poble i ha comptat amb la presència dels companys de la secció local de Blanes, el president de la comarcal de la Selva, Albert Sanz; el director dels serveis territorials de Cultura a Girona, Josep Calataiud; i amb la delegada del govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, que ha felicitat al nou candidat per la seva elecció. 

Canosa afronta amb entusiasme l’elecció i s’ha mostrat satisfet per la feina feta durant els darrers anys al municipi: “Hem sabut iniciar projectes, licitacions, adjudicacions i execucions de moltes actuacions que el nostre poble feia anys que necessitava i que ara són reals”.

“Hem començat el canvi, hem estat capaços de fer que el poble comenci a funcionar, invertint en les persones, en la seva formació i en el creixement econòmic lligat a la cohesió social”, ha afirmat.

El candidat ha assegurat que encara hi ha feina per fer però ha posat èmfasi en l’acció de govern: “Els pressupostos han entrat en vigor l’1 de gener, per primera vegada en les dues anualitats, hem aprovat un inversions planificades per a més d’un any, cosa que mai no s'havia ni intentat aprovar, hem reduït el deute municipal i el pagament a proveïdors, hem posat damunt la taula problemes històrics amb la determinació per resoldre’ls amb una mirada republicana buscant el màxim consens amb el poble”.

“Governar per les persones significa reduir la pressió fiscal als veïns i veïnes, impulsar polítiques d’habitatge social o destinar una major despesa en cultura i promoció de la ciutat”, ha afegit.

Canosa vol revalidar el mandat amb la voluntat de “continuar endavant amb els projectes que es troben en marxa i creant-ne d’altres per tal d’arribar a la recuperació definitiva d’un Blanes que ha de ser verd, feminista, inclusiu i un espai d’oportunitats per a la seva gent i de realitats fetes des de la participació” ha assegurat.

Després del suport rebut, el candidat ha agraït la confiança dels militants com a cap de llista per a les eleccions: “Arribo amb el mateix entusiasme i amb el mateix compromís per seguir treballant pel municipi”.

“Sabem que les coses les fem millor quan les fem entre tots ja que arribem abans i més lluny. Esquerra Blanes som un equip que treballa amb il·lusió i amb tota la vocació de servei per fer un Blanes de totes i tots. Ho vam fer el 2019 i ho tornarem a fer el 2023”, ha conclòs.

Àngel Canosa és l’alcalde de Blanes des de l’any 2019 i en el mandat anterior també havia sigut regidor del consistori. És llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i té un postgrau en recursos humans. Ha sigut professor de dret penal i ha exercit com a advocat i com a jutge.