O2 Centre Wellness obre una Boutique Gym exclusiva per a dones a Girona

L'espai compta amb 800 metres quadrats i es troba al carrer Santa Eugènia

O2 Centre Wellness, cadena premium del sector fitness, obre el seu segon club a Girona, en aquesta ocasió es tracta d'un centre exclusiu per a dones, seguint el seu concepte Boutique Gym. Amb aquest nou club, ja en són nou els que la companyia té a nivell nacional i dos, exclusius per a l'entrenament femení. La idea és “oferir un club únic on les dones puguin cultivar el seu cos, cuidar-se i estimar-se, a més d'una aposta premium per la qualitat dels serveis”, explica José Manuel Núñez, director de màrqueting de la cadena.

El club està ubicat al carrer Santa Eugènia, 2 i té un total de 800 metres quadrats. Les sòcies tindran un servei d'acompanyament personalitzat, una llarga llista d'activitats dirigides, group trainings orientats a la dona i entrenaments específics entre altres disciplines esportives i de l'àrea del benestar integral. A més, disposaran d'una piscina i zones perfectes per relaxar-se i alliberar estrès.

“O2CW ofereix un espai únic per a l'entrenament, el descans i la cura personal a totes les dones que vulguin unir-se al Well-Living, la filosofia de la companyia amb què seguim apostant pel benestar integral dels nostres socis”, explica Josep Garrido, Àrea Manager de la zona nord d'O2CW. "Girona és una ciutat que sempre aposta per l´esport i amb aquesta obertura, la nostra cadena es posiciona com a líder dins de la ciutat en matèria fitness i de benestar", indica.

La cadena torna a comptar amb la marca líder del sector, Technogym, per nodrir les seves noves instal·lacions de l'última tecnologia en maquinària i equipament. L'oferta inclou: espai de Kinesis per treballar la força, zones per a entrenaments funcionals, així com tots els serveis que la cadena inclou a nivell nacional: Well-Living 360º amb serveis d'entrenament outdoor, indoor i on demand, la plataforma online amb la qual els socis de la cadena O2CW poden entrenar des de qualsevol racó del món. El club farà unes jornades de portes obertes per a totes aquelles dones que vulguin provar les seves instal·lacions.

A l’acte d’inauguració, celebrat ahir, hi van assistir l’Alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, amb part del seu equip de govern i jugadores del Girona FC femení. Per part d'O2 CW, el CEO, Francesc Gabara i l'Àrea Manager, Josep Garrido.