Cinc joves n'assalten un altre a Girona i l'obliguen a treure 1.200 euros del banc a punta de ganivet

Els lladres van envoltar la víctima a la zona de sota vies i el van fer anar caminant fins a Salt

Els Mossos d'Esquadra busquen cinc joves que en van assaltar un altre a Girona i el van obligar a treure 1.200 euros del banc a punta de ganivet.

L'assalt va tenir lloc aquest dilluns passat cap a un quart de deu del vespre. La víctima feia poc que havia sortit de casa i caminava per la zona de sota vies que hi ha al carrer Bernat Boadas. Allà se li va apropar un jove d'uns 20 anys i, amb l'excusa de demanar-li foc, el va intimidar i arraconar.

Aleshores, van aparèixer quatre joves més. Tots, aproximadament, també tenien la mateixa edat que el primer. Segons el relat de la víctima, els assaltants el van envoltar, el van amenaçar amb un ganivet i li van prendre la cartera i el telèfon mòbil.

Després, els lladres van obligar l'altre jove a acompanyar-los. El grup el va fer anar en direcció a la Devesa i li va exigir que tragués diners de dos caixers, fins que la targeta es va bloquejar. En total, li van prendre 1.200 euros.

Sense deixar d'amenaçar-lo, els assaltants van portar la víctima fins a Salt. Allà, li van tornar la cartera -abans, li havien pres els diners que també hi duia- i el telèfon mòbil. El van deixar anar a l'alçada de l'avinguda Santa Eugènia i van fugir.

El jove va alertar els Mossos d'Esquadra i va interposar denúncia. La policia ha obert una investigació i treballa per intentar localitzar els assaltants.