En llibertat el segon camioner de la baralla al mig de l'AP-7 a Agullana que va provocar un accident mortal

El jutjat li imposa compareixences quinzenals

El jutjat d'instrucció 7 de Figueres (Alt Empordà) ha deixat en llibertat el segon camioner implicat en la baralla al mig de l'AP-7 a Agullana que va provocar un accident mortal. Els Mossos d'Esquadra el van detenir ahir, un cop va sortir de l'hospital on es recuperava de les ferides que un altre transportista li va fer quan li va clavar unes tisores i aquest dimarts ha passat a disposició judicial.

El jutjat li imposa compareixences quinzenals. El camioner de 48 anys està investigat en la causa oberta per conducció temerària i homicidi per imprudència greu. En l'altre procediment, per lesions, consta com a víctima.

Els fets van tenir lloc dimecres passat. Els dos camioners, que van discutir-se, van aturar els tràilers ocupant part d'un carril de l'autopista. Allà un va clavar unes tisores a l'altre. La disputa, però, va acabar provocant una víctima mortal, perquè el conductor d'un turisme va xocar contra un dels tràilers i un tercer camió el va encalçar. Els Mossos ja van detenir el primer camioner, de 56 anys, el dia dels fets.

Al segon camioner el van arrestar ahir, quan va rebre l'alta hospitalària. Estava ingressat a l'hospital de Figueres arran de la ferida que va rebre a l'abdomen.