Mor l'ocupant d'un turisme en un accident a l'AP-7, a Agullana

El cotxe ha quedat atrapat entre dos camions de gran tonatge

L'ocupant d'un turisme ha mort aquest dimecres en un accident que ha tingut lloc poc abans de les set de la tarda al quilòmetre 9 de l'AP-7, en terme municipal d'Agullana (Alt Empordà), en sentit França. Per causes que s'investiguen hi ha hagut un xoc entre tres camions i l'automòbil en què viatjava la víctima que ha quedat atrapat al mig de dos dels vehicles de gran tonatge.

El balanç provisional d'afectats parla també d'un ferit lleu, que ha rebut l'alta al mateix indret del sinistre, i dos ferits menys greus. Arran de la incidència s'han activat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

En el que va d'any han mort 11 persones a les carreteres catalanes, segons el Servei Català de Trànsit. Pel que fa a l’afectació viària, l’AP-7 es va tallar en sentit França i hi va haver retencions de 3 km, tot i que després es van habilitar desviaments. Ara continua només un carril obert per tasques de retirada de càrrega i reparació de danys a la via.