Finalitzen els treballs d’ampliació de la tribuna de l’Estadi Municipal d’Olot

Les obres han permès allargar 30 metres la coberta d’aquesta zona.

Els treballs de millora i ampliació de la tribuna de l’Estadi Municipal d’Olot (Garrotxa) de la zona sud-oest que han permès allargar 30 metres la coberta d’aquesta zona finalitzaran aquesta setmana.

Les actuacions actuals s’han basat a ampliar la tribuna amb una estructura independent de 26 metres. La nova obra està formada per quatre nous pòrtics prefabricats de formigó armat connectats per pilars i una nova coberta metàl·lica.

D’aquesta manera s’ha pogut ampliar l’oferta de localitats disponibles de l’estadi, millorant les instal·lacions i serveis. L’actuació ha tingut un cost de 103.213 euros i també ha inclòs els treballs de remodelació de la zona dels lavabos amb la creació d’un lavabo adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i una nova zona d’emmagatzematge.

Millores contínues per potenciar l’equipament

Al llarg dels darrers anys s’han portat a terme diverses remodelacions i actuacions en aquestes instal·lacions esportives municipals. L’any 2014 es van construir els nous vestidors; una actuació que formava part de la primera fas del projecte d’ampliació dels vestidors i de la zona d’administració.

Posteriorment, el 2019, es van portar a terme noves actuacions a les llotges, a la zona de tribuna i, al llarg del 2020, es va canviar el marcador electrònic, es va habilitar una nova zona de premsa i es va millorar el quadre elèctric així com es va ampliar la zona de llotja. La voluntat de l’Ajuntament d’Olot és continuar potenciant noves actuacions i obres que permetin millorar i renovar aquest espai de cara als pròxims anys.