L'exdiputat de Cs i regidor de Tossa de Mar, Alfonso Sánchez, s'afilia al PP

Argumenta que "Catalunya i el conjunt d'Espanya necessiten un govern sensat"

L'exdiputat de Cs per Girona i actual regidor de Tossa de Mar (Selva), Alfonso Sánchez, ha decidit afiliar-se al PP després que a principis de l'any de passat es dones de baixa de la formació taronja. En un comunicat, Sánchez defensa el canvi perquè "Catalunya i el conjunt d'Espanya necessiten un govern sensat, moderat i lleial als valors constitucionals" i que "el PP, amb Pablo Casado al capdavant, és l'únic que pot guanyar Pedro Sánchez i les seus socis separatistes".

Per la seva banda, el president del PP a Girona, Jaume Veray, celebra la nova incorporació i assegura que "aporta experiència a la feina que s'està fent des de Girona per aportar el nostre gra de sorra al canvi polític a Espanya".

Sánchez va engegar la seva trajectòria política a Cs l'any 2012 i va ocupar diversos càrrecs de responsabilitat. Entre ells, responsable de xarxes socials i d'organització. L'any 2017 va ser escollit membre nacional de la Comissió de Garanties de Valors del partit i des del 2019 és regidor a Tossa.