Detingut un home i desmantellat un punt de venda de droga a Banyoles

Es localitzen diferents substàncies preparades en dosis per la seva venda

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 24 de gener un home de 34 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

A mitjans del mes de desembre la Unitat d’Investigació i agents de Banyoles (Pla de l'Estany), que en una casa ocupada situada al carrer Maragall hi podria existir un punt de venda de marihuana.

Amb aquesta informació i la col·laboració de la Policia Local de Banyoles es va iniciar una investigació. Un cop obtinguts els indicis necessaris, es va demanar una autorització judicial per accedir a la casa esmentada. El matí del dia 24 es va dur a terme l’entrada i perquisició per part de la Unitat d’Investigació juntament amb l’Àrea Regional de Recursos Operatius.

Es van escorcollar totes les estances de la casa i es va localitzar marihuana, haixix i cocaïna dosificades en embolcalls a punt per a la seva venda. A més, els agents van trobar bàscules de precisió i 745 euros en efectiu.

Una inspecció conjunta amb la companyia elèctrica va confirmar que aquest pis tindria una manipulació de l’escomesa de la llum. El detingut, amb antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona el dia 25 de gener, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.