Girona inverteix 288.000 euros per millorar la xarxa elèctrica de l'Ajuntament, el Teatre Municipal i el Modern

Les obres són necessàries per poder executar la segona fase de la rehabilitació de l'antic cinema

L’Ajuntament de Girona ha iniciat les obres per millorar la xarxa de baixa i mitja tensió de l’edifici consistorial, el Teatre Municipal, l’aparcament de la plaça del Pallol i l’edifici del Cinema Modern. Aquestes actuacions són imprescindibles per poder tirar endavant l’execució de la segona fase de les obres de rehabilitació de l’antic Cinema Modern.

Els treballs consisteixen, principalment, en la reunificació de la font de subministrament elèctric dels edificis afectats per tal de reduir-ne la despesa per consum d’elèctric. A més, el nou centre de transformació i de control es traslladarà al subsòl de la plaça del Pallol i d’aquesta manera s’alliberarà espai a l’edifici consistorial.

“Aquestes són unes obres que no es veuen, però que són molt importants per al correcte funcionament del conjunt d'equipaments públics situats al voltant de l'Ajuntament. Ens permetran afrontar els nous reptes d'ampliació que tenim previstos i, a la vegada, millorar-ne la qualitat i la garantia de subministrament. Des del govern prioritzem un correcte manteniment de les instal·lacions municipals, i aquests treballs en són un clar exemple”, ha explicat el regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí.

Les obres, que van començar a mitjans del mes de desembre, han estat adjudicades per 288.090,11 euros (IVA inclòs) a l’empresa Montajes Eléctricos Garcia, SA i està previst que finalitzin durant el mes de febrer.