Una empresa bloqueja el nou contracte d'escombraries a Banyoles

Ha presentat un recurs i caldrà que es resolgui primer

El nou contracte d’escombraries de l’Ajuntament de Banyoles (Pla de l'Estany) no podrà entrar en vigor aquest proper 1 de gener. Un recurs d’una de les empreses que es va presentar al concurs obligarà a prorrogar l’actual concessió amb el Consell Comarcal del Pla de l’Estany pendent que el Tribunal de Contractes del Sector Públic de Catalunya decideixi.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha explicat avui que el contracte amb l’empresa que ha resultat adjudicatària del servei de recollida de residus de la ciutat GBI Serveis “ja està signat i estava tot preparat perquè entrés en vigor amb el canvi d’any, però un recurs ens obliga a paralitzar el procés, pendent que el Tribunal de Contractes decideixi”.

Mentre no entri en vigor el nou contracte, la recollida de les escombraries de Banyoles continuarà a través del Consell Comarcal del Pla de l’Estany com fins ara “adaptant les condicions laborals dels treballadors al que preveu el nou contracte de serveis”, segons ha explicat l’alcalde que ha afegit que “lamento la situació perquè l’objectiu és tancar aquesta etapa i millorar la gestió dels residus a la ciutat”.