Troben el cos sense vida d'un home al marge del riu Muga a Empuriabrava

El va localitzar un ciutadà francès que feia pàdel surf a la zona

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home localitzat aquest dimarts a la tarda a prop de la desembocadura de la Muga a Empuriabrava (Alt Empordà). El cadàver, en avançat estat de descomposició, estava recolzat a la llera del riu.

El cadàver trobat a la llera del riu estava a uns 400 metres de la desembocadura de la Muga, al sector Montgrí de la urbanització d'Empuriabrava. El va localitzar un home de nacionalitat francesa que estava fent pàdel surf, que va ser qui va alertar la Policia Local de Castelló d'Empúries poc després de les cinc de la tarda. Tres patrulles del cos van anar fins a la zona, on van veure part del cos semi enfonsat.

Els agents van donar avís als Mossos d'Esquadra, i fins al lloc s'hi van desplaçar agents de la Unitat Marítima i de l'Aquàtica de la policia catalana. També es van activar Bombers, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i el jutjat va enviar un metge forense al lloc.

De moment es desconeix la identitat del cadàver, que estava en un avançat estat de descomposició. Sí que se sap, però, que és un home. Tenia el tors nu i no portava cap mena de documentació.

D'entrada, els Mossos d'Esquadra no han observat signes aparents de criminalitat al cos. Tot i això, la policia està pendent dels resultats de l'autòpsia per confirmar aquest extrem. Els mossos també comproven les bases de dades dels desapareguts a la zona per intentar identificar-lo.

L'aixecament del cadàver es va fer cap a les nou del vespre, després que la Unitat Aquàtica dels Mossos el tragués de l'aigua.