Ben Harper, nova confirmació del festival Sons del Món 2022 de Roses

Actuarà el 23 de juliol acompanyat per la banda The Innocent Criminals

Ben Harper, referent del folk-rock americà, actuarà al Sons del Món de Roses (Alt Empordà) el 23 de juliol acompanyat de la banda The Innocent Criminals. Des del seu primer disc, Welcome To The Cruel World, que va veure la llum l'any 94, Harper ha publicat una gran col·lecció de discos d'estudi carregats d'èxits que sonen a folk americà, blues, rock i soul.

El Sons del Món, que enguany celebra quinze anys, també acollirà una celebració d'aniversari amb un dels deu únics concerts de celebració del 10 anys que Oques Grasses farà al 2022 a Catalunya. Serà el 31 de juliol i els osonencs repassaran els seus cinc discos d'estudi carregats d'èxits com "In The Night", "Cara de cul", "Sexy", "Petar-ho" o "La gent que estimo".

El festival de Roses ja va avançar fa unes setmanes el concert dels Earth Wind & Fire Experience amb Al McKay. El gran nom de la música disco dels setanta arribaran a Roses el 5 d'agost per omplir-lo de funk, soul, música disco i jazz. Al McKay, peça clau, guitarrista, productor i compositor de la mítica banda, reviurà amb una banda all stars de músics del gènere, grans èxits com "September", "Let's Groove" o "Boogie Wonderland", que els ha aportat fins a sis Premis Grammy.

La quinzena edició del festival se celebrarà un any més exclusivament a la Ciutadella de Roses.