Lliguen i apallissen una dona d'uns 70 anys en un nou assalt violent a Santa Cristina d'Aro

La víctima està ingressada a l'Hospital de Palamós

El degoteig d'assalts violents a la comarca del Baix Empordà continua. Poques hores després que una dona de 85 anys i la seva cuidadora fossin víctimes d'uns assaltants a Rupià, hi ha hagut un nou cas a Santa Cristina d'Aro. Els fets van passar dimecres pels volts de les set de la tarda.

L'objectiu dels assaltants ha estat una casa de la urbanització Roca de Malvet on, en el moment dels fets, només hi havia una dona d'uns 70 anys. En aquesta ocasió, els lladres han actuat amb violència i, a banda de lligar la dona, l'han colpejat i l'han ferit. La víctima es troba ingressada a l'Hospital de Palamós a resultes de l'agressió. Té un trau al cap -pel qual ha necessitat punts-, una fissura a la tíbia i una dent trencada.

Segons fonts policials, a dins l'habitatge només hi va entrar un home, que anava amb la cara tapada per un passamuntanyes. Fora, però, l'esperava un còmplice per tal de marxar ràpid del lloc dels fets un cop s'haguessin fet amb el botí. En aquest tipus d'assalt violents, els lladres busquen diners en metàl·lic i tenen com a objectiu cases aïllades amb caixa forta. De moment, ha transcendit que en aquest assalt s'haurien endut joies.