Una dona ferida en un xoc entre tres vehicles a l'N-260 a l'Alt Empordà

L'han traslladat a l'Hospital de Figueres

[ACTUALITZAT 5:10h] Una dona ha resultat ferida menys greu a primera hora d'aquesta tarda després d'un xoc múltiple entre tres vehicles a l'N-260 en l'encreuament amb la C-26 que uneix els municipis d'Orris amb Navata (Alt Empordà).

Els fets han tingut lloc a les 13:50h quan un dels vehicles s'ha saltat un stop, provocant la col·lisió. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que ha traslladat a la conductora ferida fins a l'Hospital de Figueres.

S'ha donat pas alternatiu al trànsit en aquell punt, una zona on s'han portat a terme nombroses protestes reclamant la millora del traçat. El 2017 es van realitzar fins a cinc talls de trànsit reclamant solucions. Els concentrats aleshores ja asseguraven que els accidents a la zona son "constants" i denunciaven que Foment coneix que es tracta d'un punt negre, però "passen els anys i no hi posa solució". L'alcalde de Navata, Jaume Homs, explicava que des del ministeri els diuen que hi estan treballant però "el més trist és que hi hauran molts accidents fins que s'arregli".