Detingut el conductor de l'accident mortal a Pedret i Marzà que conduïa begut

Se l'acusa d'homicidi imprudent i circular amb una taxa de 0,78

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un home, de 32 anys, de nacionalitat peruana i veí de Portbou (Alt Empordà), per un homicidi imprudent i conduir sota els efectes de begudes alcohòliques

Els fets han passat pels volts de les set d'aquest matí al quilòmetre 27 de la N-260, al terme municipal de Pedret i Marzà (Alt Empordà) quan s'ha produït una sortida de via d’un turisme on viatjaven quatre homes. 

Diverses patrulles de Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han adreçat al lloc i no han pogut fer res per salvar la vida d’un dels ocupants del turisme, que ha mort per l'impacte. 

El conductor, que ha resultat il·lès, ha donat positiu en la prova d'alcoholèmia, amb un resultat de 0,78 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat i se l’ha detingut per un homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat en el trànsit al conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. 

El conductor passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.