Un mort i dos ferits en un accident de trànsit a l'N-260 a Pedret i Marzà

La víctima és un veí de Portbou de 41 anys

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’N-260, al punt quilomètric 28 a l’altura de Pedret i Marzà (Alt Empordà). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 06:56h.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme amb quatre ocupants ha sortit de la via i ha bolcat lateralment en un canal amb escassa profunditat d’aigua. Com a conseqüència de l’accident, un dels passatgers posteriors del vehicle ha mort. El conductor ha resultat il·lès i ha donat positiu en el control d'alcoholèmia i ha estat detingut, mentre que els altres dos ocupants han quedat ferits menys greus i han estat traslladats a l’Hospital Josep Trueta de Girona. La víctima és JC.L.O., de 41 anys i veí de Portbou.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat que han realitzat tasques d’excarceració, i tres unitats, dues de bàsiques i una d’avançada, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a més del suport psicològic.

Quant a l’afectació viària, a l’N-260 en el punt de l’accident hi ha hagut un carril tallat de la calçada fins a les 10h, quan la circulació ha quedat totalment normalitzada. Amb aquesta ja són 125 les persones que han mort a les carreteres catalanes aquest any.