Figueres licita per 365.465 euros l'adequació del pavelló Roser Llop

També s'ha millorat les instal·lacions del camp de futbol La Casera

L'Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) ha licitat les obres d'adequació del pavelló Roser Llop a normativa de protecció contra incendis i accessibilitat. La Junta de Govern Local de Figueres ha aprovat la licitació del contracte d'obres per adequar les instal·lacions del pavelló. L'import previst d'aquests treballs és de 365.465,53 euros.

Aquesta millora serà una de les primeres actuacions del pla de xoc en equipaments esportius que es durà a terme en els propers dos anys i que té com a objectiu posar al dia les instal·lacions esportives de la ciutat.

El regidor d'Esports, César Barrenechea ha destacat que "aquestes obres són imprescindibles per complir amb la normativa i una de les prioritats de l'àrea d'esports aquests dos anys és complir amb el pla de xoc dels equipaments esportius de Figueres."

Millores a La Casera

D'altra banda el consistori ha anunciat que s'han fet diverses actuacions per millorar el camp de futbol La Casera, amb l'objectiu de facilitar el funcionament d'aquesta instal·lació esportiva.

El camp conta amb una millor il·luminació amb la instal·lació de llums LED. A més a més, s'han arranjat les portes i els interiors dels vestidors i s'ha pintat tot el perímetre del camp i façana d'aquests. S'han canviat les xarxes para pilotes darrere la porteria i s'ha fet una instal·lació de gespa artificial al camp annex de futbol 5.

Properament, es substituiran els bancs malmesos del perímetre del camp i els taulers de les cistelles de bàsquet del camp annex.