El castell de Montsoriu obrirà al públic durant tots els dies del Pont de la Puríssima

L'horari de visita és de les deu del matí a les cinc de la tarda

El castell de Montsoriu obrirà al públic durant tots els dies del pont de la Puríssima, concretament del dijous 2 al diumenge 12 de desembre. L’horari serà de les deu del matí a les cinc de la tarda, si bé la venda d’entrades es farà fins a una hora abans del tancament, és a dir, les quatre de la tarda. Aquelles persones que vulguin sol·licitar una visita guiada cal que ho facin a través del web.

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ja ha avançat que durant aquest pont de la Puríssima s’espera una gran afluència de visitants i que per poder donar resposta a la demanda s’incorporaran més visites guiades. De fet, tradicionalment durant els mesos de tardor l'afluència de visitants és molt important i donat que aquesta tardor hi ha hagut diversos ponts –el Pilar, Tots Sants i la Immaculada, entre altres-  visitar el castell de Montsoriu ha estat i és una molt bona opció a l’hora de programar una sortida.

Per tot això, el Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva estan duent a terme una campanya de comunicació que aposta pel turisme de proximitat, concretament per la comarca de la Selva, tot i que es fa extensiva a les comarques properes, com poden ser Osona, el Maresme, el Gironès, la Garrotxa, el Baix Empordà, però sense oblidar el Vallès Occidental i Oriental, que també representen un percentatge important en el nombre de visites anuals. La campanya es va iniciar el març d’aquest any i s’allargarà fins per les festes de Nadal.

El perfil del visitant que puja a Montsoriu és el d'algú que té un interès per la cultura, i això fa que la major part de les persones que el visiten prèviament hagin sol·licitat la visita guiada a través del web. Per tant, tal com ha assenyalat el president del Patronat, Pere Garriga, s’espera que aquests dies de tardor siguin molts els visitants que pugin a Montsoriu per veure el que és considerat el gran castell gòtic de Catalunya, centre del poder militar del Vescomtat de Cabrera.