Detenen dos joves que van assaltar amb violència un domicili de Palafrugell

Un dels lladres havia sopat a casa de les víctimes el dia abans del robatori

Els fets es remunten al passat 30 de desembre quan, pels volts de les vuit del vespre, quan els dos lladres van assaltar un immoble de Palafrugell. En aquell moment es trobava una persona amb el seu fill a l'interior del domicili i, en sentir el timbre, va obrir la porta. Els dos lladres, que anaven encaputxats, es van abraonar damunt la víctima, la van amenaçar amb un ganivet de grans dimensions i van exigir-li que entregués els diners que tenia a l'habitació.

La víctima els va donar la clau de la caixa forta i els assaltants es van emportar 2.600 euros en efectiu. Les tasques d'investigació dels Mossos d'Esquadra van permetre determinar que els autors de l'assalt violent i les víctimes es coneixien. De fet, un dels autors del robatori havia estat sopant a casa de les víctimes la nit anterior a l'assalt i tenia coneixement que guardaven diners en metàl·lic a la caixa forta de l'immoble.

La investigació dels Mossos d'Esquadra ha permès detenir aquest dimecres els dos joves assaltants per un delicte de robatori amb força. En concret, es tracta de Francisco C.B, de 23 anys i veí de Palafrugell, i d'Antonio N.B., de 20 anys i que viu a Palamós.