Detingut un home amb 3,4 kg de cocaïna dins un autobús amb destinació a Gènova

L'home no va ser arrestat fins dies més tard a l'aeroport de Barajas

Agents de la Guàrdia Civil van procedir el 13 de setembre a una actuació a la Jonquera (Alt Empordà) on es van intervenir 3,4 quilos de cocaïna en una motxilla trobada dins un autobús amb matrícula espanyola que es dirigia a Gènova (Itàlia).

La substància es trobava amagada en tres paquets dins d'una motxilla marró i, en un primer moment, no es va poder associar a cap dels passatgers, per la qual cosa es va iniciar una investigació per determinar l'autoria d'aquest intent de tràfic de drogues.

Els agents van sol·licitar dades sobre tots els viatgers de l'autobús i van peticionar les imatges de videovigilància de l'estació de Barcelona Nord, mitjançant les quals van poder identificar el propietari de la motxilla esmentada, ordenant el Jutjat d'Instrucció 3 de Figueres, a càrrec de la investigació, la detenció del mateix.

Aquesta detenció es va produir el 16 de novembre passat i es va dur a terme per agents de la Guàrdia Civil de l'Aeroport de Barajas (Madrid), en descobrir els investigadors que el presumpte autor tenia un bitllet d'avió amb origen en aquest aeroport i amb destinació França.

El detingut va ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció, número 52 de Madrid, que va ordenar l'ingrés a la presó.