Obre parcialment el nou Esclat de Banyoles un cop acabada la primera fase

Té una superfície provisional de 1.200 metres quadrats

El Grup Bon Preu ja ha finalitzat la primera fase de les obres del nou Esclat de Banyoles, al C/Mata 11 i que s’ubica al costat d’on fins ara hi havia un Bonpreu. Ara, s’obre al públic una part de 1.200 metres quadrats del que serà el nou Esclat mentre es comença la segona fase de les obres.

Així, l’any vinent s’inaugurarà el nou Esclat que tindrà 3.300 metres quadrats de superfície comercial i que oferirà nous serveis com ara taulell de fleca, basar, parafarmàcia, centre de recollida de compres online i corner sushi, entre d’altres.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aquesta remodelació reforça la presència de Grup Bon Preu al Pla de l’Estany, on també compta amb un establiment Bonpreu al veïnat de la Draga, amb un Minimercat i amb una benzinera EsclatOil.

Durant aquesta primera fase, el Bonpreu ha continuat donant servei ininterrompudament als seus clients. De fet, l’objectiu de dividir les obres en fases és poder seguir oferint servei als clients/es del que fins ara era el Bonpreu i que han mostrat la seva confiança i paciència en tot moment.