Detingut un home de 48 anys per abusar d'una noia de 18 dins una discoteca de Girona

La Fecasarm i el local condemnen qualsevol acció delictiva

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 48 anys per abusar d'una noia de 18 a l'interior d'una discoteca de Girona. Els fets van passar aquest diumenge cap a dos quarts de quatre de la matinada. La víctima es trobava amb un grup d'amigues a l'interior del local, situat al carrer Figuerola.

La víctima, que té 18 anys, havia sortit amb unes amigues i es trobava a l'interior de la discoteca. Seria allà on hauria conegut el sospitós, un home de 48 anys, que hauria abusat d'ella. Va ser una de les seves amigues qui va alertar dels fets, dient que l'home s'hauria aprofitat de la víctima perquè es trobava sota els efectes de l'alcohol.

Aquella matinada, els Mossos d'Esquadra van anar fins a la discoteca. La víctima inicialment no va voler presentar denúncia. Quan la van traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona, després d'activar el protocol contra la prevenció d'abusos sexuals, la jove va decidir interposar denúncia contra el suposat agressor.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i aquest dilluns a la tarda han detingut l'home com a suposat autor d'un delicte d'abús sexual. El sospitós ja ha declarat a comissaria. Segons informa el TSJC, el jutjat de guàrdia està pendent de rebre l'atestat del cas i citar-lo a declarar com a investigat.

La patronal de l'oci nocturn (Fecasarm) i el local han condemnat "qualsevol acció delictiva contra la llibertat sexual o la integritat física de les persones" que es pugui produir tant a dins la discoteca com en les seves immediacions. Des de la patronal, recorden que el personal del local està "preparat" per poder actuar davant aquests fets i que en tot moment han col·laborat amb els Mossos per ajudar a esclarir-los.

En referència a la detenció, la Fecasarm assegura que estan pendents del què conclogui la investigació, respectant el dret a la presumpció d'innocència. La patronal de l'oci nocturn ja avança, però, que si la instrucció del cas tira endavant estudiaran personar-se com a acusació popular.