Organitzen a Banyoles una campanya per recaptar fons per la lluita contra la leucèmia

Es farà el 20 de novembre i comptarà amb actuacions i tallers familiars

Banyoles (Pla de l'Estany) celebrarà aquest proper dissabte 20 de novembre el Dia del Gomet per recaptar fons per a la lluita contra la leucèmia. La jornada, que s’allargarà durant tot el dia, inclourà espectacles infantils, tallers familiars i venda de productes solidaris.

El Dia del Gomet és una activitat solidària que se celebra des de 2016 per recaptar fons contra la leucèmia, però és la primera vegada que es farà a Banyoles, després de quatre edicions a Barcelona. La iniciativa va sorgir d’una família que va perdre la seva filla per la leucèmia.

La impulsora de la iniciativa Eulàlia Amell ha explicat que “a la Siena el que més li agradava era decorar-ho tot amb gomets i per recordar-la vam decidir organitzar una jornada per vendre productes solidaris i passar una estona d’il·lusió, màgia, jocs, manualitats i records”.

El Dia del Gomet es farà de les 10 del matí a les 6 de la tarda al costat de l’Oficina de Turisme. El programa comptarà amb les actuacions del cantant Jordi Tonietti, un espectacle de circ i màgia amb el Mag Mario. A més, es faran diferents tallers familiars, entre altres amb l’Escola de Natura i Kincakau, i hi haurà una parada de venda de productes solidaris.

Coincidint amb la Fira de Sant Martirià, també s’instal·larà una parada de venda de productes solidaris al costat del mercat d’artesania a la mateixa Fira, de les 10 del matí a les 7 de la tarda.

Els diners que es recullin de les activitats i de la venda de productes solidaris es destinaran a la iniciativa Dia del Gomet que recapta fons per a la Fundació Josep Carreras per a la investigació de la leucèmia.