Ikea inaugura aquest divendres una botiga a Girona

Ikea Dissenya es troba situada al carrer Joan Maragall

L'empresa de mobles Ikea ha anunciat que aquest divendres 19 de novembre inaugura a Girona una botiga de la línia "Dissenya" de 85 metres quadrats on els clients podran donar forma als seus projectes personalitzats, ubicada al carrer Joan Maragall, 21.

L'espai comptarà amb una plantilla inicial de 9 empleats i aquests assessoraran i donaran assistència per a fer compres online o bé contractar els serveis de recollida, transport i muntatge dels productes.

“El nostre balanç el primer any a Girona no pot ser més que satisfactori. La gran acollida que ha tingut el nostre estand d'Ikea Dissenya entre la gent de Girona ens ha animat a continuar compartint la passió pel disseny i la decoració, ara des d'un espai comercial més gran i cèntric. En aquest nou espai ampliat, els nostres clients trobaran una experiència de planificació diferent, mantenint l´essència de personalització i professionalitat, però comptant amb un espai expositiu que els serveixi d'inspiració. Per nosaltres és un veritable plaer poder seguir a prop dels ciutadans i les ciutadanes de Girona compartint el nostre coneixement i passió per la llar”, ha assenyalat Kevin Johnson, director de Penetració del Mercat d'Ikea a Catalunya.

Actualment la marca sueca compta amb 17 punts de contacte o venda física a Catalunya, concretament a través de les grans botigues a Badalona, l’Hospitalet i Sabadell; seguit de tres centres de disseny i planificació; vuit punts de lliurament de mercaderia repartits per les quatre províncies -A Celrà es troba el de les comarques gironines-; dos centres de planificació i disseny IKEA Planning Studio, únics a tot el país. A més de la central de distribució de comandes en línia de Valls.