Tres encaputxats lliguen i amenacen l'amo d'un xalet de Sant Feliu de Guíxols

Els lladres es van emportar 5.000 euros de la caixa forta

Els fets van tenir lloc dimecres cap a les vuit del matí. Tres homes encaputxats van entrar a un xalet aïllat de la urbanització Mas Trempat de Sant Feliu de Guíxols i van trobar-se que l'amo de la casa estava a dins. Els lladres, que portaven una arma blanca, van amenaçar l'home i el van lligar.

Els homes van exigir al propietari que els donés la combinació de la caixa forta que tenia al domicili. Finalment, els lladres van aconseguir obrir la caixa i van endur-se uns 5.000 euros en metàl·lic. També van robar un telèfon mòbil i, acte seguit, van marxar de la casa.

Tot i tractar-se d'un assalt violent, en aquesta ocasió l'home no ha patit cap lesió durant l'assalt. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets però encara no hi ha detinguts.

La comarca del Baix Empordà ha estat escenari en les darreres setmanes de diversos assalts violents. El que va tenir conseqüències més tràgiques fou el que patí el president de la Foeg, Jordi Comas, a finals de novembre a casa seva, a Platja d'Aro, i que va costar-li la vida.

Llavors, els mossos van augmentar la vigilància a la zona i també han reforçat la investigació dels assalts violents amb agents seleccionats específicament a les diferents comissaries de la Regió Policial. Malgrat aquest reforç, s'han produït altres assalts, un d'ells a la casa de la germana de Comas pocs dies després de la seva mort.