Detenen un home per robar a diferents espais de l'Hospital de Palamós

Els Mossos l'han arrestat tres cops en els últims mesos pels mateixos fets

El passat 11 de gener els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement que l'Hospital de Palamós havia estat objecte de diferents furts. Un home havia entrat a l'hospital i va anar directament a forçar la cabina de telèfon per endur-se la recaptació.

Posteriorment, l'home va entrar en una consulta, que en aquell moment estava buida, i va intentar apoderar-se d'un ordinador. No ho va aconseguir ja que la persona que controla els accessos el va veure i el va fer fora.

El detingut, enlloc d'abandonar l'edifici un cop l'havien descobert, va continuar el seu periple pel centre i va anar fina a la zona de vestidors. Allà, va fer-se amb la clau d'un cotxe d'una treballadora de l'hospital i, acte seguit, també va agafar un telèfon mòbil d'un despatx que estava obert. Després de fer-se amb aquests objectes, va marxar de l'hospital.

Després de conèixer els fets, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació i van identificar Francisco M.G. com a autor dels fets. Se li imputen tres delictes de furt i un per robatori. L'home va ser detingut el passat 14 de gener a la tarda a Palamós. Es dóna el cas que aquest home acumula ja tres detencions per fets similars en els darrers mesos. Després de declarar davant del jutge, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 15 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Tres detinguts per robar a dos supermercats de Palafrugell

El passat 11 de gener, els Mossos d'Esquadra també van detenir tres joves de nacionalitat romanesa acusats de robar a dos supermercats de Palafrugell (Baix Empordà). Els detinguts són Alexandru Catalin N., de 22 anys i veí de Lloret de Mar (La Selva), Marius Daniel S., de 21 anys i veí de Calella de Mar (Maresme) i Nicusor R., de 22 anys i veí de Tordera (Maresme). Tots, menys Marius Daniel S., tenen antecedents.

Cap a un quart de vuit del vespre del dia 11 de gener, una patrulla de paisà que estava fent tasques de prevenció de robatoris als comerços, va tenir coneixement que unes persones podrien estar agafant productes d'un supermercat de Palafrugell.

En arribar, els agents van comprovar que tres persones haurien entrat diverses vegades dins el supermercat i, després d'amagar-se productes dins de la roba, haurien sortit del comerç. Els mossos van localitzar aquests homes al pàrquing de l'establiment i els van identificar.

Quan els policies van escorcollar aquests individus van observar que duien posats banyadors de dona per tal de poder introduir amb més facilitat els articles que agafaven dels comerços i no marcar tant volum. De fet, els mossos encara els hi van trobar a sobre productes alimentaris i de bellesa. A més, dins del vehicle, els agents van trobar més articles que també haurien agafat d'un altre supermercat molt proper de la zona.

Per això, els mossos van detenir aquestes tres persones per dos delictes de furt a establiment comercial.