El ple de Salt debatrà la continuitat de Torramadé a l'Ajuntament

El grup socialista creu que l'afer de les denúncies creuades amb una assessora de la Diputació també ha tacat "el bon nom" de la població

El grup socialista a l'Ajuntament de Salt considera que l'afer de les denúncies creuades no només ha afectat a la imatge pública de la Diputació de Girona, sinó també "al prestigi i al bon nom" de Salt. Per això, han decidit presentar una moció per al pròxim ple municipal per "reprovar" l'actuació de l'alcalde, Jaume Torramadé, i demanar-li que s'aparti de l'alcaldia fins que hi hagi una sentència ferma sobre el cas.

En el text de la moció, el PSC fa un recull de tots els fets que han acabat amb denúncies creuades entre l'alcalde i Amador i que també han portat Torramadé a apartar-se voluntàriament de la presidència de la Diputació de Girona. Des del sopar on hi van haver els suposats tocaments, fins a la denúncia per extorsió, la posterior denúncia per assetjament sexual i l'aparició pública del cap de protocol de la Diputació assegurant que havien negociat per indemnitzar Amador amb 50.000 euros. A més, també fan referència a l'aparició pública de tres regidores de l'equip de govern de Salt defensant que en el sopar no havia passat res estrany.

Per tot això, el PSC considera que Salt no ha quedat al marge de la polèmica perquè, a banda de l'alcalde, també hi ha involucrats bona part dels regidors de l'equip de govern. Els socialistes demanen també el suport explícit dels regidors de CiU per tirar endavant aquesta moció per reprovar Torramadé i demanar-li que s'aparti de l'alcaldia.