Detingut un lladre que va atracar a punta de ganivet dos comerços de Roses

Es va endur 600 euros en total

La Policia Local de Roses (Alt Empordà) i els Mossos d’Esquadra van detenir la tarda d’ahir, dimecres 3 de novembre, a un home de 21 anys pel presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació amb arma blanca a dos establiments comercials del municipi. La descripció feta pel personal de la primera botiga robada i la ràpida actuació realitzada pels cossos de seguretat en el moment de perpetrar-se el segon robatori, van permetre la identificació i detenció del lladre, que avui passa a disposició judicial.

El primer robatori va tenir lloc dimarts 2 de novembre, a les 16 h, a la botiga Clarel del carrer Pep Ventura, quan un home va irrompre a l’interior de l’establiment i, a punta de ganivet, es va emportar l’efectiu de la caixa per un import aproximat de 200 euros. La descripció del lladre feta per la dependenta del local  va permetre que aquest fos identificat per una patrulla de la Policia Local i s’inicià una persecució pels carrers del centre de la població, de la qual el sospitós va poder fugir.

Ahir dimecres, alts volts de les 16.45 h, va tenir lloc un segon robatori, en aquest cas a la Llibreria Mas Blanch situada al carrer Marià Benlliure. El lladre va emprar el mateix modus operandi que el dia anterior i, amenaçant amb un ganivet la dependenta, es va endur en aquesta ocasió l’efectiu de caixa per valor d’uns 400 euros. Una patrulla de la Policia Local que es trobava realitzant el control de circulació de la sortida de les escoles va detectar l’individu i va iniciar la seva persecució, a la qual s’uniren també efectius de Mossos d’Esquadra, que acabà amb la la seva detenció davant de l’escola Els Grecs.

El detingut va ser conduït a les dependències policials de Mossos d’Esquadra. En escorcollar els sospitòs es van trobar monedes i bitllets equivalents a la suma sostreta als dos comerços, mentre que el ganivet emprat en els atracaments va ser trobat en un contenidor del carrer Tirso de Molina. Davant els fets, la policia va obrir les diligències oportunes i el detingut passarà aquest matí a disposició judicial.