Joan Rovira actua a la residència de la Creu de Palau de Girona en els 'concerts a cegues'

L'objectiu és acostar la cultura als col·lectius exclosos

El cantautor Joan Rovira ha actuat aquest dimecres a la residència de gent gran de la Creu de Palau de Girona per fer arribar la cultura als col·lectius que en queden exclosos. L'ebrenc ha ofert un doble concert exclusiu per als residents en què hi havia 30 persones de públic en cada un d'ells.

Aquest concert s'emmarca en el projecte de Concerts a Cegues que organitza la Tornada. El director artístic de la iniciativa, Pau Planas, ha destacat que moltes vegades la societat no és conscient que "una sèrie de públic queda exclòs" de la programació cultural per diversos motius. Per això han optat per acostar la música a una residència de gent gran de Girona.

Aquest concert de Joan Rovira ha estat una prèvia del que es veurà en la tercera edició dels Concerts a Cegues que arrencaran aquest dissabte 30 d'octubre, coincidint amb les Fires de Sant Narcís de Girona. El concert inaugural es farà a Torre Gironella i serà la primera vegada que aquest festival visita el barri. De manera excepcional, el concert serà a l'aire lliure, gratuït i amb equip de so. L'artista que hi actuarà serà sorpresa fins al moment que pugi a l'escenari.

A partir d'aquesta primera cita, el festival oferirà un concert nou en diferents espais de la ciutat cada setmana fins el 18 de desembre. De moment ja s'han venut el 75% de les entrades i ja s'han acabat les localitats per les actuacions dels soterranis de la Catedral, la Casa Masó i els Banys Àrabs.