Deixen un home en llibertat al intentar robar en un concessionar i repeteix el delicte

El detingut va trencar els vidres dels establiments a cops de pedra

El detingut és Miguel R. N., de 43 anys, nacionalitat espanyola i veí de Palafrugell, que ha estat detingut en dues ocasions en només cinc dies per intentar robar amb força a dos concessionaris de cotxes del Baix Empordà.

El primer intent va tenir lloc la nit del 3 de gener, cap a tres quarts de deu del vespre. Una patrulla de paisà dels mossos que feia tasques de vigilància per evitar robatoris amb força a la zona de Mont-Ras va passar per davant d'un concessionari de cotxes situat a la carretera C-31. Allà va veure, en la foscor, un vehicle i un home davant de la porta del taller.

Els agents van aturar-se i van observar que aquest home, amb l'ajuda d'una pedra de grans dimensions, estava trencant la porta de vidre de l'establiment amb la intenció d'entrar-hi. Els mossos van dirigir-se al lladre, que els va reconèixer que es volia emportar un elevador que havia vist dins de l'establiment. Després d'identificar l'home, els agents el van detenir com a presumpte autor d'un robatori amb força en grau de temptativa.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 4 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Ho torna a intentar quan queda en llibertat

Es dóna la circumstància que la tarda de l'endemà, dia 5 de gener, els agents van tenir coneixement que en un concessionari de cotxes de Palafrugell hi havia hagut una altra temptativa de robatori.

En aquest cas, els mossos van comprovar que algú havia fracturat el vidre principal però no havia aconseguit entrar a l'interior de l'establiment. Els agents van iniciar una investigació i van trobar indicis concloents que permetien relacionar Miguel R.N amb el cas.

Aquest dilluns al matí els agents han localitzat i detingut l'home a la Bisbal, acusat d'un delicte de robatori en força en grau de temptativa. El detingut passarà a disposició judicial dimarts i passarà la nit a la comissaria de la Bisbal.