Nil Moliner firmarà exemplars del seu nou disc aquest dijous a l’Espai Gironès

Sis persones participaran en un Meet&Greet previ a l’acte

El músic, compositor i cantautor català Nil Moliner serà aquest dijous 28 d’octubre a la plaça del Foc de l’Espai Gironès per presentar el seu últim treball  “Un secreto al que gritar”  i firmar exemplars del nou disc. L’acte , organitzat conjuntament pel Centre Comercial i Fnac, inclourà un petit concert de l’artista i les firmes es duran a terme en dos torns: un, a les 18h  i un altre, a les 19h.

Donat que l’aforament és limitat, per assistir-hi és necessari fer inscripció prèvia. Abans de la firma del seu nou disc, el cantant participarà en un Meet&Greet amb sis persones que s’hauran escollit a través d’un sorteig a l’Instagram de l’Espai Gironès i al qual s’hi pot participar fins a les 12h d’aquest dimarts 26 d’octubre.

Nil Moliner publica el seu segon disc "Un secreto al que gritar" després d'aconseguir convertir-se en un dels artistes més destacats del panorama musical actual i aconseguir arribar al disc d'or amb el seu àlbum debut "Bailando en la batalla".

En aquest segon treball, Nil Moliner ens revela els seus secrets a través de les cançons, aquelles que l'han acompanyat durant els últims anys, i que, a poc a poc, ha anat polint perquè expliquessin bé aquesta part oculta que ara vol mostrar. Un disc molt personal en el qual es despulla cançó rere cançó, oferint el seu costat més emotiu i punyent, així com el més èpic i enèrgic.

A la firma dels exemplars del nou treball de Nil Moliner  s’hi podrà accedir mostrant el tiquet de compra del disc en qualsevol botiga Fnac o fnac.es. Aquesta acció s’emmarca en les que habitualment dur a terme l’Espai Gironès per col·laborar amb la cultura  i acostar-la al Centre Comercial;  i poder donar suport amb aquestes accions als músics del país.