Detingut un conductor a la Jonquera que volia creuar la frontera amb un home amagat al maleter

L'arrestat no tenia carnet de conduir

La Policia Local de la Jonquera (Alt Empordà) ha detingut un conductor sense carnet que volia creuar la frontera amb tres immigrants il·legals. Un d'ells, amagat al maleter del cotxe.

La detenció va tenir lloc ahir cap a les sis de la tarda. El detingut circulava en direcció cap a França quan una patrulla de la Policia Local de la Jonquera el va aturar a l'altura del quilòmetre 774,5 de l'N-II. El conductor, un francès de 37 anys, no té carnet de conduir. I de fet, la policia ja l'havia arrestat ara fa unes setmanes per aquest mateix motiu.

Ahir, però, els agents van descobrir que l'arrestat pretenia creuar la frontera amb tres immigrants il·legals a dins del cotxe. A més, duia el vehicle sobrecarregat, perquè en total hi havia fins a sis persones a l'interior. Dos dels immigrants estaven asseguts als seients del cotxe, juntament amb la parella i la filla del detingut. I el tercer viatjava amagat a dins del maleter.

La patrulla va detenir el conductor per un delicte contra la seguretat viària i un altre contra els drets dels ciutadans estrangers (per afavorir la immigració il·legal). La Policia Local va traslladar els tres immigrants fins a la comissaria de la Policia Nacional. Dos d'ells, de nacionalitat siriana i de 26 i 45 anys, també han quedat detinguts a les dependències de la policia espanyola.