Es desplomen les temperatures a la nit caient fins a 10 graus a la demarcació de Girona

Hi haurà fins a 16 graus de diferència entre el dia i la nit

Les temperatures s'han desplomat aquesta passada matinada amb una diferència de fins a 10 graus segons l'estació meteorològica del SEM situada a Espolla (Alt Empordà), el registre més important de tota la demarcació de Girona on el mercuri ha baixat considerablement.

Altres dades a destacar fins a les sis del matí són la diferència de 8,1 graus respecte ahir a Roses, 6,6 graus al pantà de Boadella o els 6,1 graus a Navata, tots ells a l'Alt Empordà. El Gironès per la seva banda també ha registrat una important davallada i a Girona el termòmetre marcava 7,9 graus menys, tot i que la major diferència es troba a Fornells de la Selva amb 8 graus. Curiosament a les parts més elevades s'ha generat inversió tèrmica i les temperatures han estat més altes. És el cas del Santuari de Núria on les temperatures han pujat 6,7 graus.

Per avui s'esperen màximes de fins a 24 graus en punts de l'Alt Empordà, 23 al Gironès o al Baix Empordà, el que suposarà una diferència de fins a 16 graus entre el dia i la nit. No està previst precipitació.