Arrenca el 5è Girocòmic amb totes les entrades exhaurides

S'espera una afluència de 3.000 visitants repartits entre avui i demà

Fira de Girona ha obert aquest matí les portes per acollir la cinquena edició del Girocòmic, centrat en el món del còmic, el manga i l'entreteniment que ha exhaurit totes les entrades. El certamen està previst que aculli a un total de 3.000 visitants entre avui i demà, que s'han repartit per complir així la normativa covid-19.

Segons destaca l'organització, el certamen "ja s'ha convertit en un punt de referència per als aficionats al món del còmic, gràcies als expositius que hi participen i a la gran varietat d'activitats complementàries" que tenen lloc durant el cap de setmana.

Per accedir a la fira calia haver comprat l'entrada a través de la web girocomic.cat. Seguint els protocols establerts, l'aforament és limitat i cal dur mascareta en tot moment a l'interior del recinte. A l'entrada els controladors enregistren un codi QR per saber en tot moment quantes persones hi ha a l'interior del recinte i el tornen a escanejar a la sortida per tal de permetre l'entrada de més visitants.

A més dels expositors, la fira organitzada per Incatis també ha programat xerrades, tallers, conferències, signatures, exhibicions i concursos.