En llibertat l'acusat d'una agresisó homòfoba durant un botellot a la Devesa de Girona

Els propers dies un segon investigat serà citat a declarar

El jutjat d'Instrucció número 2 de Girona en funcions de guàrdia ha deixat en llibertat l'acusat de 23 anys detingut per una presumpta agressió homòfoba a la Devesa de Girona la matinada del divendres.

La decisió l'ha pres després de prestar declaració davant l'autoritat judicial. A la causa hi ha una altre investigat que serà citat pròximament acusat pels mateixos delictes de lesions i delicte d'odi.

Els fets van tenir lloc en una plaça coneguda amb el nom de les Botxes a la zona del parc de la Devesa de Girona quan el detingut va preguntar a la víctima, un noi de 20 anys que participava en el botellot, per la seva condició sexual i, seguidament i sense motiu aparent, li va propinar cops de puny i puntades de peu.

Finalment, la víctima es va poder desfer del seu agressor i va marxar fins a l’Avinguda Ramon Folch on va trobar una patrulla que de seguida va activar el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per assistir-la i traslladar-la a l’Hospital Josep Trueta de Girona amb lesions de caràcter lleu.

La denúncia de la víctima i la informació facilitada pels testimonis ha estat fonamental per a la investigació, que va culminar amb la detenció d’aquesta persona. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Al detingut ja li consten nombrosos antecedents.