Santi Vila, nou conseller de Territori i Sostenibilitat

El convergent haurà de deixar l'alcaldia de Figueres

Santi Vila serà el nou conseller de Territori i Sostenibilitat en substitució de Lluís Recoder, que va comunicar a Artur Mas ja abans del 25-N que no volia continuar al Govern. El convergent ja portava setmanes sonant com a possible nou membre del govern com ja va anunciar AraGirona.cat. El següent pas és abandonar l'alcaldia de l'Ajuntament de Figueres. La més ben posicionada per ocupar el seu lloc al capdavant del consistori és l'actual primera tinent d'alcalde, Marta Felip, que podria ser nomenada el proper 4 de gener.

Neus Munté, per la seva part, serà la consellera de Benestar i Família, cartera que fins ara ocupava Josep Lluís Cleries. Tot apunta que aquest canvi té a veure amb la paritat de l'executiu. Vila i Munté són les dues cares noves de CDC al Govern, ja que Francesc Homs i Germà Gordó ja en formaven part com a secretaris. Santi Vila és l'alcalde de Figueres i ha estat el cap de llista per Girona, mentre que Munté és una dirigent de nova fornada que ha treballat a la UGT.
 
Santi Vila serà el nou conseller de Territori i Sostenibilitat en substitució de Lluís Recoder, que va comunicar a Artur Mas ja abans del 25-N que no volia continuar al Govern. Neus Munté, per la seva part, serà la consellera de Benestar i Família, cartera que fins ara ocupava Josep Lluís Cleries. Tot apunta que aquest canvi té a veure amb la paritat de l'executiu. Vila i Munté són les dues cares noves de CDC al Govern, ja que Francesc Homs i Germà Gordó ja en formaven part com a secretaris. Santi Vila és l'alcalde de Figueres i ha estat el cap de llista per Girona, mentre que Munté és una dirigent de nova fornada que ha treballat a la UGT.