Tropiko publica el segon single de l'àlbum de presentació que sortirà el proper novembre

"Fuiste tu" és el títol del tema que també compta amb videoclip

Erik Sánchez, conegut amb el nom artístic de Tropiko, llança el seu segon tema del proper EP que sortirà a la llum el proper mes de Novembre. Després de publicar fa dues setmanes el primer single Rumba Tropikal, amb gairebé trenta-mil reproduccions a Youtube,  avui llança el seu segon tema titulat 'Fuiste tu'.

El cantant català natural de Barcelona i que ha residit gran part de la seva vida a Banyoles (Pla de l'Estany), viu actualment a Girona. Amb deu anys d’experiència dins el món musical, l’artista rep influències de Juanito Makandé i Fito&Fitipaldis  així com també de Migue Benítez, un dels seus referents principals, compositor i cantant de la banda Los Delincuentes. Anteriorment, va començar la seva trajectòria musical amb el grup Somos Nosotros.

Actualment és el cantant del grup El Cigarrito de Después, i va ser fa un any i poc més, quan va començar el seu projecte de forma individual, amb l’etiqueta de Tropiko. Aquest últim any ha estat treballant en la realització d'un llarga durada amb cinc cançons, el qual serà el disc de presentació de l’artista.

Les cinc peces es decanten cap al Rock, la Rumba i el Reggae, tot i que en el resultat final s'hi afegeixen ritmes electrònics. La composició i els arranjaments musicals han estat executats per David Coll, mentre que Guillem Vila n’ha fet part de la producció, mescla i masterització.

Abans de treure aquesta cançó, en va publicar un altra a finals d’any, titulada Lara, i Espurna va ser la que va iniciar el projecte Tropiko el Juny de l’any 2020. En aquests moments l’artista es proposa programar una gira per l'any vinent per a donar-se a conèixer.