Ferit crític un banyista que s'ha ofegat a la platja del Moll Grec de l'Escala

Ha estat traslladat en helicòpter al Trueta

Un home de 73 anys d’edat de nacionalitat espanyola ha patit aquest migdia un ofegament segons informa Protecció Civil a la platja del Moll Grec de l’Escala (Alt Empordà).

El telèfon d’emergències 112 ha rebut l’avís a les 11.41h d’un alertant indicant que un home s’estava ofegant a la platja Moll Grec de l’Escala, a l’alçada del Xiringuito la Musclera.

Un cop a la sorra, els socorristes han començat a practicar-li les maniobres de reanimació fins a l’arribada dels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han seguit amb les maniobres i han aconseguit reanimar-lo. L’home ha estat traslladat en helicòpter a l’hospital Josep Trueta de Girona en estat crític.

Els efectius del SEM han desplaçat una unitat terrestre i un helicòpter al lloc. La platja del Moll Grec de l’Escala disposa de servei de socorrisme i onejava bandera verda en el moment dels fets.

Fins al lloc s’han desplaçat tres patrulles Mossos d’Esquadra i efectius de la Guàrdia Civil, per encarregar-se de les diligències.