La JNC dóna suport a l'alcalde de Girona i critica 'Manos Limpias'

Consideren que la denúncia contra Puigdemont segueix el discurs "de la por"

Segons la Joventut Nacionalista de Catalunya la denúncia interposada pel sindicat demostra que existeix una "ofensiva real" des de diferents sectors de l'estat espanyol en contra de Catalunya i de les persones que tenen la responsabilitat de gestionar les administracions. El coordinador de les joventuts de CDC a les comarques gironines, Xavier Pacheco, ha destacat que aquesta moció s'ha aprovat a més de 180 municipis catalans amb "diferents sensibilitats polítiques i referendades".

Pacheco ha recordat que "més d'un milió i mig de persones van sortir al carrer durant la Diada d'enguany per mostrar al món la seva voluntat" i ha subratllat que denúncies com la del sindicat Manos Limpias "pretenen desacreditar la voluntat dels ciutadans". "Hi ha un aval internacional al procés que està seguint Catalunya, basat en el respecte i la tolerància, valors que xoquen frontalment amb el discurs de la por i la mentida infundada que des de col·lectius i administracions espanyoles fan sobre Catalunya", ha assegurat el coordinador de CDC a les comarques gironines.

Des de l'organització juvenil, volen mostrar el seu suport amb l'alcalde de Girona i l'animen a continuar treballant per "l'alliberament nacional de Catalunya". "A dia d'avui és l'única garantia de poder continuar creixent com a país en el si de la Unió Europea i, d'aquesta forma, posicionar Girona en l'agenda internacional", ha conclòs Pacheco.