Torroella de Montgrí promociona el comerç local amb una campanya a través de xarxes socials

#JocomproaTorroella començarà dissabte fins el 30 d'octubre

L’Àrea de Promoció del Territori de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), en col·laboració amb l'associació de comerciants local Montgrí Comerç, posa en marxa des d'aquest dissabte 3 de setembre i fins al 30 d'octubre la campanya #JocomproaTorroella per promocionar el comerç local a través de les xarxes socials. L'acció es concreta en el sorteig de 8 vals de compra per valor de 50 euros cadascun, per a bescanviar en els establiments (comerços i serveis) de Torroella de Montgrí.

Amb aquesta iniciativa es vol donar suport i difusió del comerç local, posant en valor els beneficis de comprar als establiments del municipi. Aquesta campanya s’emmarca en el pla d'accions que està implementant l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per fer front als efectes de la covid-19.

La regidora de comerç de Torroella de Montgrí, Dúnia Oliveras afirma que "El comerç de proximitat beneficia a tothom: es generen llocs de treball, la qualitat i el tracte és personalitzat, ajudem al creixement local i mantenim el poble viu», i afegeix també que «Aquesta campanya vol donar visibilitat a la feina ben feta dels nostres comerciants i incentivar la compra al municipi".

La campanya es desenvolupa a través de Facebook i Twitter, podent-se consultar les bases a través del web.