Un mort i tres ferits en un accident a l’N-II a Fornells de la Selva

La víctima és una veïna de Girona de 71 anys

[ACTUALITZAT 16:32h] El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 709 de l’N-II, a l’altura de Fornells de la Selva (Gironès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 12.12 h.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió frontal entre dos turismes. Com a conseqüència del xoc, ha mort la passatgera davantera d’un dels cotxes. Es tracta d’A.L.F., de 71 anys i veïna de Girona. A més, la conductora i la passatgera posterior del vehicle en què viatjava la víctima mortal han resultat ferides crítiques i han estat traslladades a l’hospital Josep Trueta. La conductora del segon vehicle implicat en el sinistre ha resultat ferida menys greu i l’han traslladat a l’hospital Santa Caterina.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també ha activat la unitat de suport psicològic.

L’N-II ha estat tallada a Fornells de la Selva els dos sentits fins a les 14.54 h aproximadament. A aquesta hora, la via s’ha reobert totalment.