Mor ofegat un home de 82 anys a la platja de S'Abanell de Blanes

Els serveis d'emergències han intentat reanimar-lo sense èxit

Un home de 82 anys d’edat i de nacionalitat alemanya ha mort aquest matí a la platja de S’Abanell de Blanes (Selva). Segons l’avís que ha rebut el telèfon d’emergències 112 (8.56 hores) per part d’un alertant hi havia un home inconscient a l’aigua.

A l’arribada dels efectius del Sistema d’Emergències Mediques (SEM) l’home es trobava inconscient a la sorra i han iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar, que han estat infructuoses. Per atendre l’emergència, el SEM ha mobilitzat a la zona dues unitats terrestres.

La platja de S’Abanell disposa de servei de vigilància però en el moment dels fets aquest no havia començat encara. Avui hi ha bones condicions per al bany i oneja la bandera verda.

Fins al lloc s’han desplaçat agents de la Policia Local i efectius de la Guardia Civil, per encarregar-se de les diligències. Es tracta de la setzena víctima mortal ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el passat 15 de juny.

Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.