Rubi: 'Anem fent sorreta i sorreta per ser a dalt de tot'

El tècnic del Girona ha assegurat que està "molt satisfet perquè hem fet un partit molt seriós"

Per a Rubi avui el Girona ha fet "un partit molt seriós" i per aquest motiu està "molt satisfet". El tècnic visitant Julio Velázquez ha carregat contra el col·legiat Eduardo Prieto Iglesias en la seva compareixença en roda de premsa i, quan se li ha preguntat a Rubi, el maresmenc ha preferit abstenir-se de valoracions tot i declarar que l'entrenador rival "potser té raó, encara ho haig de veure en vídeo, però el que compta és que hem fet dos gols perfectament legals i reals". El tècnic blanc-i-vermell ha assegurat que han jugat "al límit" i que està "molt tranquil perquè el grup té molta força i això ens anirà bé per quan vinguin maldades". Tot i creure que el Vila-real és "més candidat que nosaltres per l'ascens" ha valorat el gran esforç de l'equip fins al moment i les expectatives que estan aixecant, ja que "nosaltres anem fent sorreta i sorreta per ser a dalt, aviam què passa quan només faltin deu jornades pel final". 

Respecte els aspectes tàctics Rubi ha explicat que han optat per "sortir a la contra perquè és molt difícil tancar espais i robar la pilota a un equip com el Vila-real" i que per aquest motiu "hem preferit sortir al contraatac després del primer gol". Tot i això considera que fins el gol de Benja al minut 51 "hem dominat nosaltres". Pel que fa l'entrada a la convocatòria del jove Pere Pons a última hora en detriment d'Eloi Amagat, Rubi ha volgut calmar els ànims assegurant que l'Eloi jugarà i quan torni Garmendia també ho farà, però que avui ha fet jugar al juvenil Pons perquè "és molt ràpid al mig, i és més destructiu que constructiu, i quan l'he posat estava segur que organitzaria algun contraatac". I és que la jugada del segon gol, o més ben dit el penal, ha sorgit d'una recuperació de pilota de Pons al centre del camp. En la mateixa línia ha volgut reconèixer l'esforç que està fent Ion Vélez durant els entrenaments i que "cada dia m'ho està posat més difícil entre tirar-lo a ell, Benja o 'El Toro' (Javi Acuña)". 

Per altra banda l'entrenador del Vila-real Julio Velázquez pensa que "el just vencedor hagués estat el Vila-real i per això estic super orgullós de la nostra feina". S'ha queixat de l'actuació arbitral en un suposat penal que hauria provocat Musacchio, ja que "ha estat claríssim, era penal i expulsió". Per a Velázquez avui ha guanyat "l'equip amb més encert i més resolutiu, amb un arbitratge de cara sense cap mena de dubte". Tot i això ha recorregut al tòpic de "no m'agrada parlar dels àrbitres" per no posar més llenya al foc a la polèmica. Segons l'entrenador del conjunt groc, la del Girona "és una de les plantilles que pot lluitar pel play-off, un seriós candidat per pujar a Primera".