Baralla tumultuària davant una discoteca de Platja d'Aro amb dos detinguts i agressions a la policia

Més de mig centenar de joves van intentar evitar dues detencions

Platja d'Aro (Baix Empordà) és un dels municipis que té toc de queda. Però això no evita que hi hagi problemes de nit. La matinada de dijous, al voltant de la una, hi va haver una baralla tumultuària en una zona propera a una discoteca, que va acabar amb dos detinguts i crits contra la policia.

Era l'hora en què la discoteca –que ara funciona com a bar- ja havia tancat i la gent sortia al carrer. Un grup de deu persones va començar a barallar-se. La Policia Local va anar a separar-los, i quan els estava identificant, un dels joves va començar a donar empentes i cops als agents. Per això, el van detenir.

Mentre això passava, una cinquantena de joves que sortien del local van començar a escridassar els agents, a insultar-los i a exigir-los que alliberessin l'arrestat. Es van haver d'activar reforços i fins al lloc van acabar anant-hi cinc dotacions, entre Policia Local i Mossos, que van haver de fer un cordó de seguretat.

En paral·lel, es va iniciar una nova baralla entre dos joves. Aquesta, just al davant de la comissaria. Quan un dels policies va voler identificar-los, un dels nois el va agredir a cops de puny. Per això, també el van arrestar.

Els dos joves, de 21 anys, no tenen antecedents policials. Se'ls acusa d'un delicte de resistència, desobediència greu i atemptat a agents de l'autoritat. Arran de la baralla a l'exterior de la discoteca, els agents també van denunciar dos nois més en aplicació de la Llei de Seguretat Ciutadana (la 4/2015) per intentar sobrepassar de manera reiterada el cordó de seguretat que havia muntat la policia.