Ferit greu un home en rebre una punyalada durant una baralla a Lloret de Mar

Se sospita que tindria a veure amb una revenja relacionada amb el tràfic de drogues

Un home va resultar ferit greu ahir al vespre després de rebre una punyalada en una baralla en ple carrer a Lloret de Mar (Selva).

Els fets van passar pels voltants de les 20h al carrer del Carme de la població costanera acabant finalment a l'avinguda de Just Marlés segons explica Diari de Girona. En aquest punt quatre persones d'edats compreses entre els 25 i els 35 anys, van continuar la disputa que va acabar amb un d'ells ferit d'arma blanca.

La víctima va ser atesa al mateix lloc dels fets per un equip del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) desplaçat a la zona davant l'atenta mirada de diversos testimonis. Posteriorment va ser traslladat en ambulància a l'hospital Josep Trueta de Girona amb pronòstic greu malgrat no es tem per la seva vida.

Agents de la Policia Local van procedir a la detenció de dues persones i segueix la cerca d'una tercera implicada en els fets. Se'ls acusa d'un delicte de lesions i un altre d'atemptat contra els agents de l'autoritat el resistir-se a la detenció.

Fonts policials assenyalen que el motiu de la disputa podria provenir d'una revenja per un assumpte relacionat amb el tràfic de drogues.