Amazcat ja permet als comerços adherits crear la seva botiga online

El projecte, iniciat fa un any, permetrà la venda de productes de proximitat

La plataforma catalana de venda de productes online, Amazcat, inicia avui una primera fase inaugurant l’Àrea Proveïdor, el motor principal de la plataforma que permet als comerços adherits pujar productes, crear la seva botiga en línia, gestionar comandes, fer consultes i accedir a una àmplia varietat d’opcions i configuracions.

De moment només podran accedir a aquesta àrea els gairebé 500 comerciants, productors i empresaris que ja han assolit acords amb Amazcat. Paral·lelament, l’equip de captació de la plataforma continua la seva tasca d’incorporar nous venedors digitals. A mesura que es tanquin els acords, la plataforma s’anirà farcint de botigues virtuals i de productes, fins que pràcticament es podrà trobar com a mínim un producte de qualsevol àmbit a Amazcat.

La posada en marxa de l’Àrea Proveïdor arriba després de més d’un any de feina per part de l’equip de desenvolupadors d’Amazcat i del conjunt de l’empresa, totalment bolcat a fer possible l’alternativa catalana a les grans multinacionals.

L’obertura d’aquest espai enceta, ara sí, el compte enrere per a la sortida d’Amazcat al mercat digital. S’estan fent els darrers retocs en l’àmbit logístic –ampliant cobertures i triant les millors opcions a cada territori– i també en l’àmbit empresarial i institucional, on s’estan assolint amplis acords que permetran disposar d’una extraordinària massa crítica de potencials compradors quan la plataforma comenci a funcionar.

Podeu conèixer el funcionament de l’àrea de proveïdor, mirant aquest vídeo (https://youtu.be/Rkd3OzN1y08). I si voleu contactar amb Amazcat per donar-vos d’alta com a venedor, o per demanar que el nostre equip –present per tot el territori– es posi en contacte amb vosaltres, només heu de trucar al 872 220 039 o enviar un correu electrònic a info@amazcat.cat