Enxampats dos lladres mentre robaven un pis i que van intentar fugir saltant pel balcó a Girona

Els propietaris de l'immoble van trobar-se amb els individus a l'interior de l'habitatge

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir dos homes, de 18 i 22 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Blanes i Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un pis.

Durant la matinada del dia 5 de juliol, i gràcies a la col·laboració de les mateixes víctimes, diverses patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana d’aquesta comissaria es van adreçar fins a un pis del carrer de la Rosa de la població de Girona, ja que els inquilins haurien sorprès dos homes mentre robaven a l’interior de l’habitació on dormien.

Quan una de les víctimes va cridar, els lladres van saltar des del balcó al carrer i van marxar corrents en direcció a la Pujada de la Barrufa.

Davant els fets i per la descripció facilitada per les mateixes víctimes, els agents van iniciar una recerca per la zona de Montjuïc on van localitzar a dues persones suades i amb la respiració agitada que corresponien amb la descripció facilitada.

Els mossos els van identificar i un dels lladres els va facilitar la ubicació del telèfon mòbil que acabaven de sostreure i que havien amagat a l’interior d’un forat a la muralla. Els detinguts, un d’ells amb nombrosos antecedents, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.