Tres detinguts per robar i vendre mòbils sostrets a Girona

Tots ells tenen antencedents i estan pendents de passar pels jutjats

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir tres homes, d’entre 18 i 34 anys, de nacionalitat gambiana i hondurenya i veïns de Salt i Girona, com a presumptes autors d’un delicte de receptació.

A finals de novembre els mossos van rebre l’avís que s’havia produït el robatori violent d’un telèfon mòbil a la localitat de Girona. La investigació va donar els seus fruits a finals de maig quan els agents van localitzar la persona que havia comprat el telèfon mòbil, objecte del robatori, a través d’una aplicació de compravenda de segona mà.

La dona va manifestar als agents que la persona amb qui ella va contactar li va dir que era de la seva propietat. Arran de la investigació, quinze dies més tard, els agents van identificar el venedor el qual va admetre que tenia coneixement que el telèfon era de procedència il·lícita i que l’havia comprat a uns nois, que també van ser identificats, per un preu molt inferior del de mercat.

Els tres homes van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte de receptació per comprar i vendre el telèfon sostret. Els detinguts, tots ells amb antecedents, seran citats per comparèixer davant de l’autoritat judicial quan a tal efecte siguin requerits.