El cap de Protocol de la Diputació de Girona posa contra l'espasa i la paret a Torramadé

Josep Maria Amargant acusa el president d'amagar el suposat escàndol sexual amb Minerva Amador

A l'article titulat "Quina nit la d'aquell dia (The Beatles o les mentides de Torramadé & Friends)", Josep Maria Amargant deixa en evidència al president de la Diputació i alhora, el deixa en una delicada situació. El text és una recopilació de dates, fets, comentaris, reunions i trobades que el cap de Protocol va mantenir entre Torramadé i Amador els dies següents al sopar d'inici de la campanya electoral on va iniciar-se l'escàndol.

Amargant, un supervivent dins la Diputació i que ha vist passar fins a sis presidents, ha sortit al pas per evitar que es mal interpreti el seu paper en tot aquest assumpte. El cap de Protocol exercia de mediador per evitar que l'escàndol sortís a la llum per ordre expressa del president segons apunta a l'article. Tanmateix, Amargant es va sentir traït i manipulat al assabentar-se al cap de pocs dies que Torramadé va presentar una denúncia contra Amador per extorsió.

El proper dilluns tornant de les vacances del pont de la Puríssima el mateix cap de Protocol, i que també és el president de Comité de Treballadors de la Diputació, demanarà a Torramadé "que doni explicacions a tots els funcionaris de la casa pel desprestigi que el seu comportament està provocant a la institució", sempre i quan encara resti en el càrrec com a president.

Entrevista d'aquest matí a Ràdio Girona: